Cogito Smartwatch Fitness Tracker Pop Raspberry Crush


38% korting Cogito Smartwatch Fitness Tracker Pop Raspberry Crush online kopen

Status: Leverbaar.

Cogito Smartwatch Fitness Tracker Pop Raspberry Crush online

Cogito Smartwatch Fitness Tracker Pop Raspberry Crush


Extra uitbrediing voor de mobiele telefoon


De Cogito Smartwatch Fitness Tracker moet gezien worden als een uitbreiding, en niet als een vervanging van de mobiele telefoon. Gebruikers kunnen de instellingen aanpassen op basis van hun prioriteiten, en selecteren welke berichten zij op hun pols willen zien. De ledjes op het horloge waarschuwen u wanneer op de mobiele telefoon een telefoongesprek, een e-mail of een social media-bericht van websites als Facebook, Twitter, WhatsApp etc. ontvangt.


De batterij gaat lang mee


Met de gemakkelijk te bedienen interface kunnen gebruikers niet alleen hun oproepen beheren, maar ook de camera activeren, muziek bedienen en hun telefoon terugvinden. De gebruiker, die reeds met talloze opladers te maken heeft, hoeft deze smartwatch ?s nachts niet aan de oplader te leggen. De Cogito POP werkt namelijk ruim een jaar op een conventionele knoopbatterij. En wanneer dat nodig is, kan de batterij eenvoudig, zoals bij andere horloges, vervangen worden.


Waterdicht horloge


De Cogito POP connected watch is bedoeld om actieve gebruikers up-to-date te houden, vooral in situaties waarin het niet handig is om met de mobiele in de hand te zitten. Met een waterdichtheid tot tien meter, waarschuwt de Cogito POP gebruikers zelfs in vochtige omstandigheden ? onder de douche, in de regen, op het strand en bij het zwembad.


Kenmerken


- Cogito Pop smartwatch
- Geschikt voor: iOS 8, Android 4.3 en hoger
- Nadruk op ontwerp
- Extreem lange accuduur
- LED lampjes voor notificaties

 


Cogito Smartwatch Fitness Tracker Pop Raspberry Crush kopen