Diesel Advanced Hybrid DZT1002 Smartwatch


12% korting Diesel Advanced Hybrid DZT1002 Smartwatch online kopen


Van € 249,00   Voor 219,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00 € 219,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,00


Diesel Advanced Hybrid DZT1002 Smartwatch online

"De Diesel Advanced Hybrid is een robuuste smartwatch voor een stoere look en is voorzien van alle functies die een smartwatch moet hebben. Zo ontvang je belangrijke notificaties op je horloge en personaliseer je je smartwatch naar eigen wens. "

 

Omschrijving van Bijenkorf

Dit Diesel horloge is niet zomaar een horloge maar de DieselOn time hybrid smartwatch. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat de hybrid smartwatch water resistent is tot 50 meter. Model: DZT1002. Diesel Hybrid Smartwatch Advanced DZT1002

 

Omschrijving van Wehkamp

Dit Diesel horloge is niet zomaar een horloge maar de DieselOn time hybrid smartwatch. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat de hybrid smartwatch water resistent is tot 50 meter.

 


Diesel Advanced Hybrid DZT1002 Smartwatch kopen