Fitbit Alta Classic


29% korting Fitbit Alta Classic online kopen


Van € 139,00   Voor 99,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 15 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 139,00 € 99,00

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 109,00


Fitbit Alta Classic online

Fitbit Alta Classic Wil jij meer inzicht in je dagelijkse lichamelijke activiteit, slaap- en voedingspatroon? Draag dan de Fitbit Alta Classic zwart. Deze stijlvolle fitness armband houdt automatisch het aantal stappen, de afgelegde afstand, de hoeveelheid actieve minuten en het aantal verbrande calorieën bij. De beweeg-reminders op het scherm helpen je om ieder uur je doel qua stappen te halen en motiveren je om gedurende de dag lekker in beweging te blijven.

Meer dan een activity tracker
De Fitbit Alta Classic is net zo veelzijdig als jouw persoonlijke stijl. Je gebruikt de activity tracker namelijk ook als wekker; de armband registreert je slaappatroon en maakt je wakker met een geluidloos vibrerend alarm. Fijn als je partner nog wat langer wil blijven liggen! Op het display zie je bovendien inkomende telefoontjes, sms-berichten en agendanotificaties. Ondanks alle functionaliteiten kun je de Fitbit Alta tot 5 dagen én nachten dragen voordat de batterij leeg is. De tracker is waterbestendig en hoef je dus niet af te doen tijdens het douchen of een flinke regenbui. Om te zwemmen of duiken is deze fitness armband niet geschikt.

Resultaten bekijken én behalen
Alle statistieken over je bewegings- en slaappatroon worden automatisch gesynchroniseerd naar je computer en smartphone. In de Fitbit app zie je jouw resultaten terug in eenvoudig te begrijpen grafieken. In de app kun je bovendien doelen voor jezelf vastleggen, bijhouden wat je eet en je gewichtsverandering bekijken. Zo krijg je een duidelijk totaalbeeld van je gezondheid. Je kunt zelfs je familie en vrienden uitdagen om jouw resultaten te verbeteren! Zo werk je op een leuke, competitieve manier samen aan een gezonde levensstijl. Wanneer je jouw doelen behaalt levert dit overwinningsbadges op. Hierdoor word je nóg gemotiveerder om ook de volgende badge te behalen. De Fitbit app is gratis te downloaden in de Google Playstore, Apple App store en Windows store.

Het bandje
De maat van deze polsband is Large. Dit is perfect als je een polsomtrek hebt van 17 tot 20,6 centimeter. Is jouw polsomtrek 14 tot 17 centimeter? Dan zit maat Small beter. Het bandje is gemakkelijk te verwisselen en er zijn losse bandjes in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Zo pas je de Fitbit snel aan op de outfit of gelegenheid waar je hem draagt. Of je nu een pittige workout doet of naar je werk gaat; de Fitbit Alta Classic is altijd een stijlvol accessoire!

Fitbit is meer dan alleen een activity tracker. Wil je weten welke functies een Fitbit sportarmband
nog meer heeft? Lees dan ons blog!

 

Omschrijving van Bcc

De beste motivator om fit te worden en te blijven, je draagt hem gewoon om je pols! De Fitbit Alta is een modieuze, smalle activity tracker die je dag én nacht op de hoogte houdt van je activiteiten en je motiveert om te bewegen. Perfect voor dat extra duwtje in de rug. Zo kom je er wel!Inspireert en motiveert je om te bewegenDe Fitbit Alta houdt voor jou precies bij hoeveel je die dag bewe

 


Fitbit Alta Classic kopen