FITBIT Blaze Classic


FITBIT Blaze Classic online kopen






Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 189,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 229,00 € 189,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 199,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 199,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 200,92 € 199,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 199,99


FITBIT Blaze Classic online

De Fitbit Blaze is een stijlvol sporthorloge dat na de training gewoon om je pols kan blijven zitten. De geïntegreerde hartslagmeter meet je hartslag voor een nog effectievere training. Het horloge herkent automatisch activiteiten en zorgt dat deze worden geregistreerd in de Fitbit-app. Ook je smartphone kan tijdens een workout in je zak blijven, dankzij Smart Notifications. Op het scherm worden notificaties en kalender meldingen getoond, zodat je niets mist. Daarnaast is de Fitbit Blaze te personaliseren met bandjes in meerdere kleuren of andere materialen. Verder is het sporthorloge spatwaterdicht en gaat na volledig opladen tot 5 dagen mee.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Fitbit Blaze is een activiteiten tracker die het uiterlijk heeft van een smartwatch en de optie om van horlogebandje te wisselen. Je kunt in een oogopslag zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel minuten je aan het hardlopen bent. Naast het bijhouden van je activiteiten kun je ook zien wanner je wordt gebeld. Als je wordt gebeld kun je zien wie er belt en beslissen of je wel of niet wilt opnemen. Horloge Deze Fitbit Blaze is ook een horloge waarop je nauwkeurig de tijd kunt zien. Daarnaast kun je op het scherm precies zien welke activiteiten je allemaal hebt gedaan en hoe je ervoor staat op elk moment van de dag. Koppeling met je smartphone Wanneer je de Fitbit Blaze HR activiteiten tracker koppelt aan je smartphone krijg je op de activiteiten tracker meldingen van Whatsapp, SMS, telefoonoproepen, e-mail en Social Media. Zo hoef je tijdens het sporten niet je mobiel te pakken en hou je toch in de gaten wat er allemaal speelt. Hartslagmeter De Fitbit Blaze HR activiteiten tracker is voorzien van een hartslagmeter. Hiermee monitor je zeer nauwkeurig wat je hartslag is. Dit is handig voor tijdens het sporten of andere intensieve situaties.

 

Omschrijving van Alternate

De stijlvolle FitBit Blaze smartwatch is de hele tijd bij je. Gedurende de dag volgt hij automatisch al je beweging en herkent hij wanneer je loopt, of bezig bent met trainen. 's nachts, houdt het je slaapkwaliteit in de gaten en wordt je in de ochtend in stilte wakker gemaakt. Daarnaast is deze smartwatch uitgerust met een tijdweergave met verschillende keuze aan klok designs, aantal verbrande calorie weergave, inkomende oproepen, berichten en kalender meldingen, touchscreen, hartslagmeter, GPS, on-screen workouts, muziekspeler bediening en helpt hij je te herinneren om te bewegen. De FitBit Blaze synchroniseert draadloos met computers en vele andere apparaten zodat je eenvoudig een log kan bijhouden van je training, eten, ontdek nieuwe trends en verbindt met vrienden, allemaal op ??n plaats.

 

Omschrijving van Otto

Stijlvol fit worden met fitbit Blaze? ? een fitnesshorloge dat is ontworpen om je te helpen het beste van iedere trainingssessie en iedere dag te maken. Met baanbrekende functies als PurePulse?

 


FITBIT Blaze Classic kopen