Fitbit Blaze Smart Fitness Watch Large


13% korting Fitbit Blaze Smart Fitness Watch Large online kopen


Van € 229,95   Voor 199,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 229,95 € 199,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 199,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 229,00 € 199,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 199,95 € 199,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 199,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 209,00


Fitbit Blaze Smart Fitness Watch Large online

Je wilt fit worden én goed voor de dag komen. Gelukkig is daar de Fitbit Blaze Fitness Watch, om in stijl aan je fitheid te werken. En hoe fitter je bent, hoe beter je weer voor de dag komt. Heb je het door? Je móét de Blaze gewoon om je pols hebben!

 

Omschrijving van Alternate

Volg je activiteit, krijg geregeld een herinnering om te bewegen zodat je actief blijft, volg actief je slaapritme om te helpen aan een betere routine en word rustig wakker met het stille trilalarm. Til je conditie naar het volgende niveau met de Multi-Sport modus, maak verbinding met de GPS van je telefoon om real-time hardloop statistieken op je horloge te zien en registreer automatisch jouw oefeningen met SmartTrack. Blijf niet enkel actief met de fitnesspolsband maar vind ook momenten van rust met de persoonlijke ademhalingssessies op basis van je hartslag. De Fitbit Blaze laat je zelfs toe om te bellen, je berichten te bekijken en zelfs je kalender op te roepen op het hi-res kleurentouchscreen.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Fitbit Blaze is een activiteiten tracker die het uiterlijk heeft van een smartwatch en de optie om van horlogebandje te wisselen. Je kunt in een oogopslag zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel minuten je aan het hardlopen bent. Naast het bijhouden van je activiteiten kun je ook zien wanner je wordt gebeld. Als je wordt gebeld kun je zien wie er belt en beslissen of je wel of niet wilt opnemen. Horloge Deze Fitbit Blaze is ook een horloge waarop je nauwkeurig de tijd kunt zien. Daarnaast kun je op het scherm precies zien welke activiteiten je allemaal hebt gedaan en hoe je ervoor staat op elk moment van de dag. Koppeling met je smartphone Wanneer je de Fitbit Blaze HR activiteiten tracker koppelt aan je smartphone krijg je op de activiteiten tracker meldingen van Whatsapp, SMS, telefoonoproepen, e-mail en Social Media. Zo hoef je tijdens het sporten niet je mobiel te pakken en hou je toch in de gaten wat er allemaal speelt. Hartslagmeter De Fitbit Blaze HR activiteiten tracker is voorzien van een hartslagmeter. Hiermee monitor je zeer nauwkeurig wat je hartslag is. Dit is handig voor tijdens het sporten of andere intensieve situaties.

 

Omschrijving van Media markt

De Fitbit Blaze is een stijlvol sporthorloge dat na de training gewoon om je pols kan blijven zitten. De geïntegreerde hartslagmeter meet je hartslag voor een nog effectievere training. Het horloge herkent automatisch activiteiten en zorgt dat deze worden geregistreerd in de Fitbit-app. Ook je smartphone kan tijdens een workout in je zak blijven, dankzij Smart Notifications. Op het scherm worden notificaties en kalender meldingen getoond, zodat je niets mist. Daarnaast is de Fitbit Blaze te personaliseren met bandjes in meerdere kleuren of andere materialen. Verder is het sporthorloge spatwaterdicht en gaat na volledig opladen tot 5 dagen mee.

 


Fitbit Blaze Smart Fitness Watch Large kopen