Fossil Q Crewmaster Hybrid FTW1124 Smartwatch


10% korting Fossil Q Crewmaster Hybrid FTW1124 Smartwatch online kopen


Van € 179,00   Voor 161,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 161,95

 • Verzendkosten: Gratis
  € 179,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00


Fossil Q Crewmaster Hybrid FTW1124 Smartwatch online

Met de stijlvolle Fossil Q Hybrid smartwatch ben jij altijd op de hoogte van de belangrijkste notificaties zoals e-mails, berichten en telefoongesprekken. De activity tracker houdt calorieën bij en je persoonlijke voorkeuren geef je aan in de app.

 

Omschrijving van Horloge bandjes

Fossil Q Crewmaster Hybrid FTW1124 Analoog Quartz Herenhorloge


Dit unieke en originele Quartz horloge Herenhorloge van het merk Fossil, model Q Crewmaster Hybrid FTW1124, is een ideaal horloge voor volwassenen. De horlogekast is gemaakt van staal en heeft de kleur zilver. Dit horloge heeft een waterdichtheid van 5 atm en bevat een origineel Quartz horloge uurwerk. Het glas bestaat uit zeer stevig mineraalglas en biedt daarom voldoende weerstand tegen eventuele krassen en beschadigingen. De horlogeband van dit horloge is 22mm breed.

 

Omschrijving van Horloge nl

Fossil Heren horloge / FTW1124 Zwart hybride smartwatch voor heren

 

Omschrijving van Bijenkorf

Merkwaardig bescheiden: het is meer dan je op het eerste oog zou zeggen. De Q Crewmaster Hybrid smartwatch ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android 4.4+ & iOS 8.2+. Je kunt niet alleen aangeven welke notificaties je wilt ontvangen, maar tevens van wie je deze wilt ontvangen. Geef je meest waardevolle contacten hun eigen kleur, wanneer ze jou contacten voel je een zachte trillingen en zie je de kleur verschijnen op rechts, links of beide LED-lampjes aan weerszijden van het horloge. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. Zo past de Fossil Q Crewmaster altijd bij elke gelegenheid. De batterij van deze Fossil Q Gazer gaat ongeveer 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Deze wordt standaard in het horloge meegeleverd. De Fossil Q Crewmaster heeft een waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 50 meter. Model: FTW1124. Fossil Hybrid Smartwatch Crewmaster FTW1124

 

Omschrijving van Wehkamp

Merkwaardig bescheiden: het is meer dan je op het eerste oog zou zeggen. De Fossil Q Crewmaster Hybrid smartwatch ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android 4.4+ & iOS 9+. Je kunt niet alleen aangeven welke notificaties je wilt ontvangen, maar tevens van wie je deze wilt ontvangen. Geef je meest waardevolle contacten hun eigen kleur, wanneer ze jou contacten voel je een zachte trillingen en zie je de kleur verschijnen op rechts, links of beide LED-lampjes aan weerszijden van het horloge. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. Zo past de Fossil Q Crewmaster altijd bij elke gelegenheid. De batterij van deze Fossil Q Crewmaster gaat ongeveer 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Deze wordt standaard in het horloge meegeleverd. De Fossil Q Crewmaster heeft een waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 50 meter.

 


Fossil Q Crewmaster Hybrid FTW1124 Smartwatch kopen