GARMIN Fenix 5 met granietblauwe band


GARMIN Fenix 5 met granietblauwe band online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 599,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
  € 599,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 599,99


GARMIN Fenix 5 met granietblauwe band online

De Garmin Fenix 5 is een stijlvol sporthorloge voor atleten die hun prestaties nauwkeurig willen bijhouden. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een 1,2 inch-scherm. Dankzij de hoge resolutie en helderheid kan je ook in direct zonlicht alle informatie goed lezen. De Garmin Fenix 5 herkent meerdere sporten zoals onder andere lopen, fietsen, zwemmen, skiën en meer. De ingebouwde Elevate-hartslagmeter meet je hartslag nauwkeurig via je pols, waardoor je geen borstband om hoeft. Alle belangrijke statistieken als tijd, afstand en hartslag worden getoond met de prestatie widget, zodat je in één oogopslag kan zien. Via Bluetooth is de Fenix 5 met een smartphone te verbinden, om met de Garmin Connect-app een gedetaileerd inzicht te krijgen in jouw prestaties. Verder is via de Connect IQ-store je Garmin Fenix 5 te personaliseren door wijzerplaten te wijzigen of datavelden, apps en widgets toe te voegen.

 

Omschrijving van Bever

De Fenix 5 is het nieuwste GPS multisport horloge van Garmin voor avonturiers en atleten van elk niveau. Garmin heeft deze opvolger van de Fenix 3 in een stijlvol jasje gestoken door de volledige behuizing van roestvast staal, en het formaat wat compacter te maken. Dit heeft echter geen invloed gehad op de features, die zijn opnieuw verbeterd en uitgebreid. Een hartslagband is met de Fenix 5 verleden tijd, omdat je hartslag de gehele dag wordt gemeten via een nieuwe, volledig geïntegreerde sensor. Tijdens het sporten heb je met de Performance widget alle informatie bij de hand om efficiënter te trainen om je prestaties te verbeteren en je doelen te behalen. Zelfs voor de ambitieuze atleet zijn er geavanceerde prestatiegegevens beschikbaar voor hardlopen fietsen en zwemmen en Strava live segmenten worden ondersteunt zodat je je prestaties kan vergelijken met anderen. Voor zeer lange trainingen zorgt de UltraTrac-modus voor batterijbesparing door de GPS regelmatig uit te schakelen. Bij dagelijks gebruik houdt het horloge onder andere je stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën bij. Daarnaast heeft de Fenix ook een ingebouwde hoogtemeter, barometer en een 3-assig kompas en wordt je locatie zelfs op de meest onmogelijke plekken gevolgd door een hoog gevoelige GPS en GLONASS ontvanger. Het Chroma kleurendisplay heeft nu een hogere resolutie die ook goed leesbaar blijft in het zonlicht en de verbeterde gebruikersinterface zorgt voor een betere controle over de belangrijke functies, apps en activiteitenprofielen. Daarbij personaliseer je de Fenix door wijzerplaten aan te passen en apps en widgets toe te voegen met gratis downloads uit de Connect IQ store.

 

Omschrijving van Otto

BeatYesterday ? elke dag en de hele dag lang. De fenix 5 is een GPS-Multisport-Smartwatch met hartritmemeting bij de pols, uitgebreide trainingsfuncties en verwisselbare armbanden, die een praktisch

 


GARMIN Fenix 5 met granietblauwe band kopen