Misfit Phase Hybrid Smartwatch


Misfit Phase Hybrid Smartwatch online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 149,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 149,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 149,99


Misfit Phase Hybrid Smartwatch online

De Misfit Phase beschikt over hele wijze wijzers. Ja, ze tonen hoe laat het is, maar geven ook aan of je jouw dagelijkse activiteitsdoel al hebt behaald. En ze laten ook nog eens zien door wie je gebeld wordt. Kijk, daar word je nou echt wijzer van.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Misfit Phase Hybrid smartwatch is een waterdicht analoog horloge met vele extra?s. Koppel je smartwatch via bluetooth met je smartphone en word doormiddel van een trilling op de hoogte gesteld van notificaties zoals inkomende gesprekken, whatsapp- en email berichten. Elke notificatie heeft zijn eigen kleur zodat je in één oog opslag ziet wat er binnen komt. Het horloge meet je stappen, de afgelegde afstand, het aantal slaapuren, traptreden en verbrande calorieën. Al je prestaties zijn terug te vinden in de Misfit app. Hoe je ervoor staat met je dagelijkse activiteitendoel kan weergeven worden op het horloge zelf, als extra geheugensteuntje trilt het horloge wanneer je te lang stil zit.

 

Omschrijving van Bijenkorf

Deze Phase Hybrid Smartwatch van Misfit is een evolutie in horlogedesign. Een horloge met stijl, voorzien van slimme functies en die alle informatie geeft die je nodig hebt. Model: MIS5006. Misfit Hybrid Smartwatch Phase MIS5006

 


Misfit Phase Hybrid Smartwatch kopen