MyKronoz smartwatch ZeRound


5% korting MyKronoz smartwatch ZeRound online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 99,99 € 94,76

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 1.90 euro
  Bezorging: Voor 16.00 uur op werkdagen besteld zijn worden dezelfde dag verzonden.
  € 99,80

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99,95


MyKronoz smartwatch ZeRound online

Omschrijving van Mytrendyphone

This phenomenal MyKronoz ZeRound smartwatch is very functional and allows you to manage your calls, notifies you about SMS, e-mails or new messages on your social networks.

 

Omschrijving van Asadventure

ZeRound is een elegante smartwatch en een ''hot-item'' in de MyKronoz-lijn. Zo heeft het een ingebouwde microfoon dat gebruikers in staat stelt om oproepen direct te beantwoorden, terwijl het apparaatje gewoon om je pols zit! Van Whatsapp en Facebook tot SMS´jes en E-mails tot agendapunten, mis geen bericht door de notificaties en diverse meldingen van de ZeRound. Het toont niet alleen berichten maar denkt ook met je mee. Doordat dit slimme apparaatje ondersteund wordt door Siri en Google Now kan het nu ook spraak-gestuurd functioneren.
Over functioneren gesproken, de ZeRound is super multifunctioneel. Jouw dagelijkse activiteiten en slaap worden bijgehouden en geëvalueerd. Motiveer jezelf met deze gegevens, til jezelf naar een hoger plan en wordt een sportman/sportvrouw van het jaar. De ZeRound doet niet onder voor een smartphone en kan eveneens muziek afspelen en foto's tonen. Soms een beetje chaotisch? De ZeRound heeft een ''zoek-mijn-phone''-functie, waardoor je alert blijft. En mocht het zo zijn dat je smartphone te ver weg is of zelfs kwijt dan wordt je gelijk gealarmeerd. Je hebt dus gewoon een kleine detective om je pols.
De ZeRound is compatibel vanaf iOS 8+ en Android 4.3+. Bij aanschaf van een ZeRound krijg je een gratis app erbij waarin je kan selecteren welke informatie je graag wilt ontvangen via je smartwatch.

 


MyKronoz smartwatch ZeRound kopen