MyKronoz ZeRound


MyKronoz ZeRound online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 99,99 € 99,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99,95


MyKronoz ZeRound online

De MyKronoz ZeRound is een elegante smartwatch met ingebouwde microfoon en luidspreker waarmee gebruikers gesprekken meteen kunnen opnemen vanaf hun pols. Op zijn ronde gekleurde touchscreen waarschuwt de ZeRound zijn gebruikers over inkomende oproepen, SMS, e-mail, sociale media-activiteiten en herinneringen zonder dat ze naar hun telefoon moeten kijken. De ZeRound ondersteunt ook Siri en Google Now om u gemakkelijk te laten communiceren met uw telefoon via spraakopdrachten. Uitgerust met een 3-assige versnellingsmeter, houdt de ZeRound uw dagelijkse activiteit en slaap bij zodat u uw prestaties en vooruitgang kan bijhouden. De ZeRound kan ook worden gebruikt als afstandsbediening om fotos te nemen en muziek af te spelen. De ZeRound is voorzien van een anti-diefstal alarm dat u waarschuwt wanneer uw gekoppelde apparaat is verwijderd en een Find my phone functie die u helpt bij het terugzoeken. Compatibel met iOS8+ en Android 4.3+ apparaten die Bluetooth BLE ondersteunen. ZeRound wordt geleverd met een gratis mobiele app waarmee u de informatie die u wilt ontvangen op uw smartwatch kan instellen.

 

Omschrijving van Asadventure

ZeRound is een elegante smartwatch en een ''hot-item'' in de MyKronoz-lijn. Zo heeft het een ingebouwde microfoon dat gebruikers in staat stelt om oproepen direct te beantwoorden, terwijl het apparaatje gewoon om je pols zit! Van Whatsapp en Facebook tot SMS´jes en E-mails tot agendapunten, mis geen bericht door de notificaties en diverse meldingen van de ZeRound. Het toont niet alleen berichten maar denkt ook met je mee. Doordat dit slimme apparaatje ondersteund wordt door Siri en Google Now kan het nu ook spraak-gestuurd functioneren.
Over functioneren gesproken, de ZeRound is super multifunctioneel. Jouw dagelijkse activiteiten en slaap worden bijgehouden en geëvalueerd. Motiveer jezelf met deze gegevens, til jezelf naar een hoger plan en wordt een sportman/sportvrouw van het jaar. De ZeRound doet niet onder voor een smartphone en kan eveneens muziek afspelen en foto's tonen. Soms een beetje chaotisch? De ZeRound heeft een ''zoek-mijn-phone''-functie, waardoor je alert blijft. En mocht het zo zijn dat je smartphone te ver weg is of zelfs kwijt dan wordt je gelijk gealarmeerd. Je hebt dus gewoon een kleine detective om je pols.
De ZeRound is compatibel vanaf iOS 8+ en Android 4.3+. Bij aanschaf van een ZeRound krijg je een gratis app erbij waarin je kan selecteren welke informatie je graag wilt ontvangen via je smartwatch.

 


MyKronoz ZeRound kopen